ANJO BROHM

 

Glaskunst

 

06-47660051

 

 

 

 

Glascursus workshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstvak: Anjo Brohm Glaskunst
Tekstvak: Glascursus workshop
Tekstvak: Eigen werk
Tekstvak: Glas relieken
Tekstvak: Andere disciplines
Tekstvak: Contact

Glaskralen branden

 

 

Zelf in Venetiaanse stijl glazen kralen maken, kleuren en decoraties naar eigen keuze. Deze workshop is ontzettend spannend! Door het smelten van gekleurde glasstaven aan speciale branders maak je zelf originele glazen kralen. Eerst even oefenen met het maken van kleine kraaltjes, daarna verder werken aan grotere kralen die je op allerlei manieren kunt decoreren. Je krijgt een wisselhanger om je kralen tot een mooi sieraad te verwerken. De kralen die je gemaakt hebt moeten ongeveer een half uur afkoelen, dus dat is een mooie gelegenheid om na praten bij een lekker glas wijn/fris en lekkere

hapjes. Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris en lekkers. Op deze workshop is vervolg mogelijk.

 

Wil je een keer alleen of met een vriendin of familielid de workshop doen:

bel ons voor data voor losse inschrijvingen!

 

Emailleren.

 

Prachtige resultaten, veel mogelijkheden. Eerst een ontwerp, dat wordt vervolgens uit koper geknipt en geschuurd, dan kies je je favoriete kleuren. Als de glaspoeders zijn aangebracht wordt het werkstuk geëmailleerd in een oven, vanwege diverse technieken en gebruik van meerdere kleuren

kan dit verschillende keren zijn. Van te voren overleggen wat je gaat maken, een sierraad, decoratie, een klein schilderijtje, nummer/naamplaatje,enz. Als teambuilding of samenwerkingsproject kan een prachtig paneel van geëmailleerde kunstwerkjes met een thema gemaakt worden.

Zomercursussen Glas in Frankrijk 

 

Op een heerlijke plek in de Franse Lorraine gaat Atelier de Muze in 2018 weer glascursussen verzorgen.

“De pracht van smeltend glas”

Onder begeleiding van glas kunstenares Anjo Brohm  5 dagen aan de slag met glas aan de brander.

 

Voor beginners: Kennis maken met allerlei technieken die al tijdens de eerste dag kralen tot resultaat hebben. Elke dag gaan we een stap verder om je vaardigheden te verfijnen zodat je al doende in korte tijd de voeling met het glas krijgt waardoor je kunt gaan spelen en je eigen creativiteit tot uiting kunt brengen in je werk.

 

Voor gevorderden:  We pakken de draad op jouw niveau op en werken verder aan technieken,  je verbreedt de mogelijkheden om het glas naar je hand te zetten bij het, toepassen van delicate decoraties, uit losse onderdelen opbouwen enz.

 

Heerlijk geďnspireerd door de mooie omgeving en aangename sferen de kleuren laten sprankelen ! Iedereen wordt dus op zijn of haar eigen niveau begeleid zodat je in deze cursus echt heel veel kan leren en realiseren.

De ervaring leert dat het fijn is om lekker wat uren aan een stuk door te werken, dan zit je er echt in. Dus in principe werken we van 9.00 tot 13.30 waarna een welverdiende uitgebreide lunch  met een lekker glas wijn natuurlijk goed zal vallen. Met deze lunch volstaat het om ’s avonds nog een kleinigheid te eten. Dit betekent dat er in de middag tijd is voor de omgeving, cultuur, zwemmen, lopen, fietsen, niksen, enz. 

 

Aankomst zondag   5 aug. – vertrek  zaterdag 11 aug.

 

Prijzen:

Cursusprijs is incl. materialen, maaltijd bij aankomst, koffie/thee/fris/lekkers tijdens de cursus en dagelijks heerlijke uitgebreide maaltijd met drankjes en 6 overnachtingen plus ontbijt op onze eigen authentieke locatie 695,-

 

Locatie Atelier De Muze in de Franse Lorraine:

21 Grande Rue,  55110 Sassey-sur-Meuse

Voor meer info en inschrijven

info@anjobrohm.eu    0031647660051

 

 

zie ook:

 

www.glaskunst-workshop.com