Tekstvak: Tekstvak: ANJO BROHM
GLAS  FRESCO  MOZAÏEK


06-47660051
Fresco

Het woord zegt het al: “vers” , op de nog verse, natte kalk worden de kleurstoffen aangebracht  zodat ze daar goed intrekken.  Het resultaat is veel diepte en nuance en bovendien zijn de schilderingen nog super slijtvast ook. 
De monumentale fresco’s uit de Italiaanse renaissance van de grootmeesters Giotto, Tiepolo en Michelangelo spreken nog steeds bijzonder tot de verbeelding. De technieken die deze kunstenaars gebruikten waren bijzonder effectief en hebben écht de tand des tijds doorstaan. Ook nu nog is de fresco traditie springlevend in Italië en zijn kunstenaars daarin gespecialiseerd. Anjo kreeg les van enkele van hen in Venetië en heeft daar de basis kunnen leggen om zelf mee verder te gaan. 
Fresco technieken zijn bijna overal in interieurs toepasbaar, zelfs op plaatsen waar zij blootgesteld worden aan vocht en zeep zoals in badkamers en keukens. Muurschilderingen kunnen door een bepaalde bewerking een prachtige, natuurlijk  glans krijgen die het diepte effect nog veel sterker maakt. 
Fresco schilderingen zijn tijdloos en passen in alle interieurs maar brengen vooral  in supermoderne interieurs een prachtig contrast waardoor strak design nog beter tot zijn recht komt. De combinatie van fresco en mozaïek geeft verrassende mogelijkheden. Voor meer info, bel of mail ons.


Tekstvak: Anjo Brohm
Tekstvak: zijde stoffen
Tekstvak: mozaiek
Tekstvak: fresco
Tekstvak: glas en email
Tekstvak: contact/links