Tekstvak: Tekstvak: IN OPDRACHT
Tekstvak: Tekstvak: ANJO BROHM
GLAS  FRESCO  MOZA¤EK


06-47660051

Moza´ekDat maken van moza´ek begin negentiger jaren ineens heel populair werd was een verrassing maar verbaasde haar niet. Al lang tijd was Anjo Brohm zeer ge´nteresseerd in deze oude kunstvorm en zij had de werken uit de klassieke tijd, uit de Moorse beschaving en, meer recent, van de Catalaanse architect Gaudi uitvoering bestudeerd. Zij vergeleek ontwerpen en technieken en leerde die beheersen, keek zorgvuldig naar de zeer uiteenlopende opvattingen en ontwikkelde gaandeweg een eigen stijl en werkwijze.  Zij onderscheidt zich door een bijzondere toepassing van motieven, structuren en kleurcombinaties.

Deze oude kunstvorm in zijn moderne variant is bijzonder decoratief, duurzaam en functioneel in woon en werkomgeving. Van speciale ontwerpen tot eenvoudige stijlvolle decoraties, het is allemaal uit te voeren op vloeren, wanden, plafonds, panelen en tafels.

Haar werk wordt door velen zeer gewaardeerd. Zij heeft een grote diversiteit aan opdrachten uitgevoerd, was in de periode dat moza´ek haar hoofdbezigheid was een graag geziene gast op toonaangevende interieurbeurzen en zij exposeerde op tal van plaatsen. 


Voor informatie over opdrachten en workshops bel of mail ons.

Tekstvak: Anjo Brohm
Tekstvak: zijde stoffen
Tekstvak: mozaiek
Tekstvak: fresco
Tekstvak: glas en email
Tekstvak: contact/links